Paintball / Splatmaster

Despre Paintball / Splatmaster

Ce este Paintball-ul?

      Paintball-ul este un sport competitiv plin de adrenalină ce are ca scop eliminarea adversarilor cu ajutorul unor marcatoare speciale. Denumirea activității de PAINTBALL este dată de proiectilul special utilizat, o capsulă de gelatină umplută cu colorant alimentar biodegradabil care, la impact, marchează adversarul cu o pată colorată de vopsea. Deși pare un concept futurist, activitatea de paintball a apărut în Statele Unite ale Americii acum mai bine de 40 de ani. Cu timpul, această activitate a cucerit lumea întreagă, sportul fiind practicat în toate colțurile lumii de milioane de oameni.

      În Oradea, paintball-ul se practică încă de la începutul anilor 2000, popularitatea acestei activitâți crescând de la un an la altul.

      Noi cei de la Weekend Warriors avem o experiență de peste 12 ani în organizarea jocurilor de paintball atât pentru pentru grupuri de prieteni sau zile de naștere pentru copii cât și ca parte a unor activități de teambuilding pentru firme din Oradea și Bihor.

      Copiii mai mici de 10 ani care doresc să experimenteze adrenalina acestei activități dar sunt prea mici pentru a se înrola la jocul cu arme tradiționale pot opta pentru varianta SPLATMASTER. Marcatoarele de tip SPLATMASTER utilizează arme de putere și greutate redusă.