Airsoft

Despre AIRSOFT

      AIRSOFT-ul, spre deosebire de paintball, reprezintă o activitate relativ nouă care a cunoscut însă o puternică dezvoltare în rândul pasionaților de jocuri de tip shooter. Principala caracteristică a jocurilor de airsoft este reprezentată de realism, replicile și echipamentele utilizate în timpul unui joc de airsoft fiind copii perfecte ale celor mai cunoscute modele de armament utilizate de forțele armate ale lumii. Deoarece utilizeaza muniție ce nu lasă urme vizibile, jocul se bazează pe respectarea fair-play-ului și al unui cod de onoare simplu: Ai fost lovit, ridici mâna, ești eliminat!

      Scenariile variază de la clasicul deathmatch ce presupune, exact cum numele o sugerează, eliminarea adversarului și până la capture the flag, un scenario ce presupune coordonare și luptă în echipă pentru atingerea obiectivului.

      Dacă îți dorești să încerci jocul de airsoft în Oradea, La Weekend Warriors Oradea te poți înrola la această activitate de la vârsta de 14 ani, având posibilitatea de a te bucura de experiența într-un cadru organizat, sub supravegherea unui personal experimentat care este pregătit să te asiste la prima ta vizită.